KUNDCASE

Nedan ser du ett urval av tidigare arbeten

SäljMinBostad.se

Målet med SäljMinBostad.se var att utveckla en tjänst som skapar offertförfrågningar i hela Sverige i syfte att disponera ut dessa till anslutna mäklarbyråer.

Tjänsten är rikstäckande där undersidor skapats utefter över 100 orter i Sverige. Tillsammans med en aktiv Google AdWords kampanj är målet att bli den nya digitala mäklaren i Sverige. www.saljminbostad.se
Antal skapta leads / veckan: 42 st i snitt

BOKA ETT MÖTE

Bokaflytt.se

Sofo media ansvarade för att grafisk profil, sajt och online strategi där månadsbudgeten inledningsvis var 3.000 sek per månad gällande Google AdWords. Det enda kunden hade var en vision och ett domännamn, därefter hade vi på sofo media hand om förstudie, analys, grafisk profil samt leverans av ny hemsida och portal. Tillsammans med det nya varumärket och gratistjänsten för privatpersoner så satte vi även upp en rikstäckande annonserinsstrategi på Google AdWords för att alltid synas till relevanta personer som i skrivande stund söker efter flyttfirmor och offerter.

Just nu konverteras cirka 10.2% av alla besökare på sajten till offertförfrågningar. www.bokaflytt.se

Djupvik Hotel.

Vi på sofo media ansvarade tog fram flera designförslag till kunden. Därefter valdes och utvecklades ett designförslag vidare i nära kontakt med kunden. Målet var att modernisera hemsidan och varumärket samtidigt som betal- och bokningssystem integrerades i syfte att öka omsättningen online genom sin egna och nya plattform.

Hemsidan har idag omsatt över 3.000.000 sek med säkra betalningar genom Stripe.com. www.djupvikhotel.com
ROI: 3650% under 3 år

MäklareVasastan.se

Målet med Notar i Vasastan var att etablera ett större avtryck hos potentiella säljare i området. Genom att använda en relevant domän tillsammans med en aktiv Google AdWords kampanj slussar vi in kunderna på en sajt som är gjort för att konvertera potentiella säljare. AdWords kampanjen visas enbart i Vasastan / Norrmalm.

Just nu har 3 potentiella kunder visat sitt intresse om att sälja sina bostäder under 2 kvartal. Varje försäljning omsätter mellan 45-95.000 sek beroende på slutpris.
www.mäklarevasastan.se
Hemsidan är ny ROI finns inte tillgängligt.

Sodanation.se

Soda Nation är en av Europas största agenturer gällande alkoholfri dryck inom läsk och smaksatta drycker. Med över 10.000 följare i sociala medier fanns en möjlighet att omsätta några extra 100.000 varje år. Med denna kunskap hjälpte sofo media till att utveckla en relevant och modern tjänst vilket blev en månadsprenumeration där kunden får en hemlig låda innehållande unika smaker i form av godis och dryck.

Första månaden efter lansering hade vi ökat företagets årliga omsättning med över 140.000 sek.
www.sodanation.se
ROI: 382% år 1

Träffa Joacim.

Sofo media drivs genom frilansfinans vid sidan av studier där det slutgiltiga målet är att göra möbler smarta.

Joacim har arbetat med media och att utveckla företag online sedan 2010. Allt började med film- och fotografering i gymnasiet. Därefter har kunderna naturligt önskat uppdateringar vartefter nya verktyg och möjligheter skapats.

VI HAR DET
DU LETAR EFTER.

Boka ett möte och se vad vi kan göra för dig. Oavsett om det är enklare utveckling eller ett större projekt. Vi hjälper alla företag med stora och små drömmar.

BOKA ETT MÖTE